English version of this page

Utstilling av sommerprosjekter - stem p? beste plakat

N? kan du se sommerstudentenes utstilling i kjelleren p? Georg Sverdrups hus. Og bli med p? ? stemme frem den beste plakaten.

Bildet kan inneholde: reklame, plakat.UiO:Livsvitenskap tilbyr studenter muligheten til ? delta i forskningsprosjekter gjennom sommeren. Sommerprosjektene skal gi studentene praktisk erfaring med reell forskning som tar for seg en samfunnsutfordring innen helse eller milj?. At studentene skal f? innsikt i tverrfaglig forskning er ogs? et ?nske.

Som en del av sommerprosjektet, blir studentene bedt om ? lage en plakat som presenterer prosjektet de har jobbet med. Utstillingen er et resultat av studentenes arbeid.


Stem p? beste plakat

N? kan du v?re med ? stemme frem beste plakat. Plakaten som f?r flest stemmer, vinner prisen for den mest popul?re plakaten. I tillegg k?rer en fagjury beste akademiske plakat.

Husk ? ta turen innom Georg Sverdrups hus innen 20. oktober for ? se plakatene i utstillingen. Avstemmingen lukker kl 14.00. 
 

Mer om sommerprosjektene

En av oppgavene til UiO:Livsvitenskap er ? rekruttere, utdanne og utvikle talenter. Tiltaket med sommerprosjekter for studenter er en del av dette arbeidet. Sommerprosjektene annonseres som regel rundt ?rsskiftet.

Publisert 14. okt. 2020 16:02 - Sist endret 14. okt. 2020 16:03