Bestille tjenester

Her kan du finne generelle informasjon om hvor man finner tjenester som kan bestilles og hvordan BookitLab fungerer. For mer informasjon om hver tjeneste, ta kontakt til tjenesteyteren.

NB! For ? bestille tjenester, m? man v?re knyttet i hvert fall ett prosjekt

1. Finn en tjeneste som du vil bestille og sett i gang med bestillingsskjema

Det kan gj?res en av de f?lgende m?tene (A, B eller C).

A. P? "Dashboard"

P? "Dashboard", kan du finne tjenester under en "core". Tjenester er merket med en flaske ikon p? lengst h?yre.

Skjermdump av "Dashboard" som viser "Browse By Department / Core" seksjonen.  I seksjonen er det flere "core" og en "core"-s trekkspill-komponent er ?pnet ? vise en liste av tilgjengelige tjenester og instrumenter. Tjenester har en ikon i form av flaske som er siste ikon av de tre ikonene..

Der kan du g? videre p? to m?ter:

• Klikk p? flaske ikon f?rer deg til "Requests" siden. Raden ?verst p? lista b?r v?re en opprettet "Request" for valgt tjeneste. Klikk p? ID-nummeret og ?pen skjemaet.
  • Klikker du p? tjenestenavn, f?r du en pop-up med tre prikker p? h?yre siden. Klikker du p? prikkene f?r du en liste av tre valg; "Asset Details", "Create Request", og "Request Services".

Skjermdump av pop-up p? en tjenestenavn vist p? Dashboard. Pop-up har tre prikker som viser ei liste av lenker hvorav den andre er "Create Request".

Klikk p? "Create Request" og ?pen skjemaet. Hvis du kommer p? en "Requests"-siden, da er raden ?verst skal v?re den som er opprettet. Klikk p? ID-nummeret og rediger skjemaet.

B. P? "core"-side

P? "core"-side (fra venstre meny, ?pen "core" trekkspill og klikk "Cores Directory", og velge en "core" p? lista) kan du finne tilgjengelige tjenester p? "Sample Requests" seksjonen.

En skjermdump av "Core Details" side som viser "Sample Requests" seksjonen nedenfor "Instruments" seksjonen.

C. P? "Request"-side

P? "Request"-side (fra venstre meny, ?pen "REQUEST SERVICES" trekkspill og klikk "Requests"), kan du lage en bestilling ved ? klikke p? "+" ikon.

Skjermdamp av "Requests" side som viser seks ikoner p? h?yre. Den andre ikonen fra venstre er ? lage en bestilling av en tjeneste.

Velg en tjeneste og prosjektet som skal belastes fra dropdown liste.

Skjermdump av en "New Order" som viser to felter; "Please select the required lab service" og "Please select a project number" og "select" knapp nederst.

2. Fyll ut skjemaet og lever

Fyll ut skjemaet som kommer opp og lever det ved ? klikke "Submit / Process" knappen nederst.

• Skjemaet skal lagres automatisk selv om du forlater siden.
  • N?r du vil fortsette med ? fylle ut skjemaet, g? til "Requests" som finnes under "REQUEST SERVICES" p? venstre meny, finn den skjemaet og klikk p? "ID"-nummeret.
  • Maks st?rrelse av en fil som kan lastes opp per bestilling, er 35 MB.

Hvor kan man se opprettet skjemaene og sjekke status av bestillingen?

Du kan se p? lista av alle bestillingene og deres status p? "Requests"-side. "Requests" finnes under "REQUEST SERVICES" p? venstre meny.

• Alle opprettet bestillinger skal v?re tilgjengelige p? lista herunder de som ikke er sendt.
  • Ved ? klikke p? "id", kan du se p? detaljer om bestillingen.

Kan du ikke f? se tjenestene til en "core"?

Det kan hende at noen "core" begrenser tilgang til ? se sine instrumenter / tjenester. I s? tilfelle m? du sende en foresp?rsel og f? godkjent.

1. G? til "Core Directory" under "CORES" meny p? navigasjons meny p? venstre siden.
  2. Velg "core" som du vil f? tilgang og klikk "Request Access" p? "ACTION" kolonne.
  3. Fyll inn skjemaet og klikk "Submit"-knappen.
Publisert 22. des. 2021 14:00 - Sist endret 20. des. 2022 13:07