Channels

Opprette kanal

Du har to muligheter for ? opprette en kanal. Den ene er ? begynne helt fra bunnen av, det andre er ? kopiere en eksisterende

Fra bunnen av

Trykk p? "+New" knappen nesten ?verst p? siden.

• Gi den et beskrivende navn
  • Type kanal, la st? p? "Audiovisuelt"
  • Trykk p? "Select Framset"
    • Her m? du finne den rammen (eller malen) du ?nsker ? bruke. For en liggende skjerm som bare skal vise bilder i fullskjerm, s? vil "Fullscreen 1920x1080" v?re fin.
  • Trykk "Create"

Kopier eksisterende

Sett en hake ved den kanalen du ?nsker ? kopiere, og velg "Duplicate" fra menyen. Gi den riktig navn, og s? en passende beskrivelse. Trykk "Save & Close".

Legg inn spillelister

For at en kanal skal vise spillelister, m? disse legges inn i kalenderen p? kanalen.

• G? inn i ?nsket kanal
  • Bak navnet p? kanalen, st?r det "View Schedule". Trykk p? denne
  • Merk: hvis du har kopiert en annen kanal, s? ligger det allerede spillelister i kalenderen. Disse kan du fjerne, eller redigere.
  • Trykk "New"
    • Under "Playlist" trykker du "Change" og finner ?nsket spilleliste.
    • Under "Schedule" kan du styre spillelister etter dato og tid:
      • La evt. bare det som er satt som dato st?, hvis du ikke vet at det kun skal spilles i perioder
      • Starttidspunkt er som standard hele d?gnet. Men her kan du f.eks. ha en spilleliste for dagtid, som g?r 06:00 til 22:00. Etterp? legger du inn en ny spilleliste for natt, som g?r fra 22:00 til 06:00. Du kan endre p? tidspunktene i etterkant ogs?, ved ? markere spillelisten i kalendere ? velge "Edit".

Slett kanal

Hvis du har gjort noe feil, eller ikke skal bruke en kanal lenger s? kan du slette den. Hak av for den du skal slette, og velg "Delete" fra menyen.

Publisert 5. mai 2021 09:27 - Sist endret 5. mai 2021 09:29