Medier

Opplasting av filer

• G? inn i "Media"
  • Trykk "+Ny", og velg "Media upload"
  • Under "Files", velg "Add". Finn f.eks. bildet du ?nsker ? laste opp.
  • Under "Folder", velg en undermappe du ?nsker ? legge filen i. Hvis det er flere enheter s? er det fornuftig ? lage en mappe for hver av dem, og evt. undermapper for tema e.l. under der igjen.
  • Trykk "Upload"

Formater

• Pass p? at formatet p? det du laster opp matcher skjermen. En vanlig skjerm som er liggende, og som skal vise et bilde p? hele skjermen vil typisk ha en oppl?sning p? 1920x1080. Du kan laste opp andre oppl?sninger, men merk at da vil innholdet skaleres til ? passe skjermen.
  • St?ttede filtyper: jpeg, png, pdf
Publisert 5. mai 2021 09:28 - Sist endret 5. mai 2021 09:28