Teknisk oppsett av Jafs

Hva du trenger ? gj?re for at vi kan sette opp Jafs til ? fungere for din institusjon.

FS-bruker

For ? kunne ta i bruk Jafs m? det opprettes en FS-bruker med f?lgende rettigheter (roller) i FS:

• FS_ALLE
  • FS_LES1

For ? kunne skrive til undervisningsmodulen (enheter, aktiviteter og opptaksgruppe) trengs i tillegg:

• FS_UND1
  • Radvalidering for undervisning p? institusjonsniv? (alternativt radvalidering p? alle aktuelle fakulteter)

Image may contain: Rectangle, Font, Parallel, Screenshot, Technology.

?pning i brannmur

For at Jafs skal kunne fungere ved deres institusjon kreves det en ?pning i brannmuren deres.

FS-databasen m? tillate tilkoblinger fra UiO sitt driftsmilj?, 129.240.8.0/24

Vi trenger ? f? tilsendt brukernavn og passord for FS-brukeren p? en trygg m?te, for eksempel via UiO Safeshare eller Sikt sin FileSender.

Du b?r registrere Jafs i din institusjons API-katalog, slik at du har kontroll og oversikt over deres egen bruk av API-et. Vi kan bist? med hvordan vi har satt den opp i UiO sin API-katalog.

Publisert 13. des. 2023 15:05 - Sist endret 26. jan. 2024 11:15