Laste ned eller slette en henvendelse

Henvendelser gjort med Live Chat eller UiOs chatbot blir lagret i 45 dager. Veiledningen viser hvordan du kan laste ned en kopi av samtalen og evt. slette den.

?verst i chattevinduet kan du klikke p? sp?rsm?lstegnet for ? f? opp en meny.

Skjermbilde av Boost chattevinduet

I denne menyen kan du velge ? Laste ned samtalen og/eller Slette samtalen. I tillegg finner du en lenke til UiOs personvernserkl?ring for tjenesten.

Skjermbilde av menyen i Boost chattevindu

Publisert 11. aug. 2020 14:02 - Sist endret 11. aug. 2020 14:02