Bruk totrinnskontroll (2FA) p? din konto

Som leder f?r du utvidede rettigheter i adminpanelet til Boost.ai (chatbot og live chat), og vi ?nsker derfor at du bruker 2FA n?r du logger deg p?.

G? til My Account i adminpanelet.

Klikk p? Enable two step authentication for ? gi et ekstra lag med sikkerhet til kontoen din.

Skjermbilde av My account i adminpanelet til Boost.ai

Last ned Google authenticator eller din foretrukne 2FA-app til din mobiltelefon, og scan QR-kode for ? legge til adminpanelet til nettsteder du har totrinnsgodkjenning p?.

Skriv deretter inn koden som appen gir for Boost (6 siffer) og trykk p? knappen Verify.

Publisert 11. aug. 2020 11:38 - Sist endret 11. aug. 2020 13:40