Nettskjema som lagrer data i EduCloud

Du kan aktivere et skjema til ? lagre data i et prosjekt i Educloud. Dette gjelder ogs? mobilappen Nettskjema-diktafon

Se egen dokumentasjon for:

Denne brukerveiledningen forutsetter at du allerede har en Educloud-bruker og tilgang til ? lage skjema i Nettskjema. V?r oppmerksom p? at tilgang til Nettskjema ikke er inkludert i grunnpakken til Educloud. Dette betyr at brukere av Educloud ikke automatisk har tilgang til Nettskjema, og m? derfor ha ekstern tilgang for ? kunne bruke Nettskjema-tjenesten.

Slik kobler du et skjema til Educloud

1. Velg ? opprette et "Sp?rreskjema for sensitive data" eller velg ? opprette et skjema av typen "Nettskjema-diktafonapp for levering til TSD og Educloud" som ligger under "Hent skjema fra mal".

2. Ferdigstill skjema og velg ? koble til Educloud. Du blir da bedt om ? skrive inn Educloud brukernavn, passord og engangskode.

3. G? til fanen "Educloud" i ditt Nettskjema for ? stille leserettigheter p? data som blir levert. Som standard f?r alle medlemmer i et prosjekt tilgang til ? lese data, men du kan endre dette til at d.eks. bare deg og admin-group kan se og endre leverte data.

Lese data i Educloud

Inne i ditt Educloudprosjekt g?r du til en nettleser (f.eks. Chrome) og skriver inn nettadressen:

https://nettskjema.educloud.no/

Her logger du inn med din Educloudbruker og f?r mulighet til ? se p?, hente ut og endre data.

Demovideo

Denne demoen viser hvordan du setter opp mobilappen nettskjema-diktafon mot Educloud og aktiverer et Nettskjema. Videoen tar 15 min og du velge ? se den tekstet p? Norsk eller Engelsk.

Publisert 4. des. 2022 21:27 - Sist endret 29. apr. 2024 13:27