RT-k?en "aaa-rt-test"

K?en "aaa-rt-test" er tilgjengelig for alle saksbehandlerne i RT.  Alle kan opprette saker, svare, kommentere, endre status, avslutte, slette, s? lenge en ber om den tilgangen. Dette b?r du vite f?r du bruker aaa-rt-test.

Hva kan aaa-rt-test brukes til?

aaa-rt-test eksisterer fordi det er behov for en k? hvor nye saksbehandlere kan ?ve seg.  Her kan du opprette testsaker, drive "saksbehandling" og generelt leke deg med RT.

Hva skal aaa-rt-test ikke brukes til?

aaa-rt-test skal ikke brukes til saksbehandling.

At alle har saksbehandlerrettigheter i k?en, betyr at alle kan svare, slette, og generelt gj?re ting som forstyrrer saksbehandlingen. Det betyr ogs? at alle har innsyn i sakene som opprettes her, og det er ofte noe man ikke ?nsker.

Enkle steg for ? unng? utilsiktet bruk av aaa-rt-test

Mange oppretter saker i aaa-rt-test fordi det er enkelt, uten ? tenke videre over hvor saken opprettes.

Det er imidlertid like enkelt ? opprette saker i riktig k?, forutsatt at man har brukt et minutt eller to p? ? konfigurere RT.

Konfigurer standard-k?

Beveg muspekeren over "Logged in as <brukernavnet ditt>", slik at du f?r opp menyen vist p? bildet under.  Klikk p? Preferences.

Default queue er k?en som er forh?ndsvalgt i alle rullegardinmenyer som lister k?ene, bl.a. menyen ?verst til h?yre. Use system default inneb?rer at aaa-rt-test velges. Velg k?en du er saksbehandler i, evt. k?en du bruker mest aktivt, dersom du er saksbehandler i flere. Husk ? klikke Save changes nederst til h?yre n?r du har valgt k?.

Publisert 21. mai 2012 17:26 - Sist endret 24. mars 2022 14:12