Hvordan melde inn saker til RT?

For brukere er fremgangsm?ten som f?r. Send en e-post dit du ellers ville sendt den. Dersom RT brukes her vil din henvendelse g? direkte inn dit. Du vil da i l?pet av f? minutter f? en kvittering tilbake. Denne inneholder litt info samt en link til saken p? web. Dersom du ikke har konto ved UiO og sender inn til RT for f?rste gang vil du ogs? f? et passord. Din e-postadresse vil da v?re ditt brukernavn. For brukere med konto p? UiO brukes vanlig brukernavn og passord.

Vi anbefaler sterkt at man ikke sender saken til flere adresser selv om man er i tvil om hvor man skal henvende seg. Gj?r man det vil det nemlig bli opprettet flere saker og dette medf?rer ekstra arbeid som kan forsinke saksgangen. Din sak vil bli flyttet av en saksbehandler dersom du sender den til feil sted.

Publisert 19. juli 2010 14:25 - Sist endret 8. des. 2021 13:41