Skjule bestillinger fra kalenderen

Bestillinger gjort i TP:Rombestilling vises i kalendersystemet. Hvis du ikke ?nsker at de skal ligge i din kalender, kanskje fordi du har bestilt rom for andre, kan du skjule bestillingen.

Skjule bestillinger fra TP:Rombestillinger i kalenderen

Etter at du har gjort en bestilling kan du skjule den fra kalenderen.

1. I TP:Rombestilling > g? til Vis mine bestillinger
  2. Klikk rediger p? bestillingen du ?nsker ? skjule

3. Fjern den gr?nne haken i Vis i kalender og lagre
  4. Bestillingen skal etter kort tid blir borte i kalenderen din

Upersonlige bestillinger via brukergrupper er skjult

• Dersom du skal foreta mange upersonlige bestillinger kan det v?re en l?sning ? bruke s?kalte brukergrupper fremfor ? skjule dem i egen kalender. Snakk gjerne med din fakultetskoordinator/superbruker for TP for ? finne ut om dette er noe du burde benytte.
  • Hvis du allerede er med i en brukergruppe, kan du endre eierskap p? bestillinger mellom din bruker og brukergruppen din via TP Rombestiling > Vis mine bestillinger. Du kan kun endre enkeltbestillinger p? denne m?ten.

Bildet kan inneholde: rektangel, font, skjermdump, antall.

Skjule rombestillinger i kalenderen med TP:Undervisning

Timeplanleggere kan skjule egne bestillinger. Fakultetskoordinatorer/superbrukere kan skjule for alle brukere p? sin enhet.

• I TP:U > BOOKING > brukernavn velger du riktig aktivitetstid og g?r ned til fanen Avansert og haker av feltet Skjul fra emnetimeplan.

Bildet kan inneholde: rektangel, font, skjermdump, parallell, logo.

• Trykk deretter Lagre.
  • Ved neste synkronisering med kalendersystemet vil aktivitetstiden(e) skjules fra kalenderen.
  • Legg merke til at denne endringen kun gjelder bestilleren. Eventuelle fagpersoner som er lagt til i feltet Fagperson fortsatt vil f? dette opp i sin Outlook-kalender og fagpersontimeplan i TP.
Publisert 22. mars 2023 14:03 - Sist endret 5. juli 2023 11:48