Hvordan bestille en veiledningstime i TP

Logge inn for veiledningsbestilling

Student/ansatt ved UiO: Studenter og ansatte ved UiO skal logge inn via Feide.

Ikke student/ansatt ved UiO: Dersom du ikke har en brukerkonto ved UiO m? du benytte deg av en Feide gjestebrukerkonto for ? bestille veiledningstime. Dersom du ikke har dette m? denne opprettes f?rst. N?r gjestebrukeren er opprettet hos Feide bruker du denne for ? logge inn og bestille veiledningstime.

• G? til innloggingssiden for veiledningsbestillinger. Velg Feide gjestebrukere under Andre p?loggingsalternativer uansett om du har gjestebrukerkonto fra f?r eller ikke, og f?lg instruksjonene der for innlogging og/eller oppretting av konto (ekstern side for Feide).

Bildet kan inneholde: rektangel, font, skjermdump, parallell, elektronisk apparat.

Hvordan bestille en veiledningstime

Utfyllende beskrivelse av hvordan du bestiller en veiledningstime finner du i denne lenken.

Publisert 25. mars 2022 09:56 - Sist endret 14. sep. 2023 12:07