Invitere til et m?te

Slik inviterer du til et m?te i Evolution.

Navigasjon

Ytterst til venstre i Evolution finner du "Navigasjonspanelet". Dette kan brukes for ? bevege seg mellom forskjellige deler s? som e-post, kalender og adresseb?ker, og er en enkel m?te ? navigere p?.

Opprette et m?te

Klikk p? New i menyen n?r du er i Kalender-visning.

Nytt m?te

M?teinnkalling

N?r du velger ? opprette et nytt m?te f?r du opp et nytt vindu der du velger hvem som skal delta p? m?te (Attendees...) og tid/sted for m?te. I en overgangsperiode vil du fremdeles v?re n?dt til ? bruke Finnrom for de fleste romreservasjoner.

M?tevindu

Rom

Rom som ligger i Exchange kan s?kes opp ved ? trykke p? knappen Attendees... (tilsvarende som for ? s?ke etter personer).  I en overgangsperiode vil du fremdeles v?re n?dt til ? bruke Finnrom for de fleste romreservasjoner.

Finn et tidspunkt alle kan

En av utfordringene n?r man kaller inn til et m?te er ? finne et tidspunkt alle kan. Bruk Scheduling Assistant for ? se n?r deltakere er opptatt/ledig.

Scheduler

Publisert 7. nov. 2016 12:29 - Sist endret 9. nov. 2016 14:24