Anbefalte programmer for e-post og kalender p? UiO

Windows

Vi anbefaler:

Alternativ l?sning:

Mac

Vi anbefaler:

Alternativ l?sning:

Linux

Vi anbefaler:

Alternative l?sninger for Linux:

Webmail - OWA

Outlook Web App (OWA) gir deg tilgang til e-post, kalender og rombooking med de aller fleste nettlesere p? b?de Windows, Mac og Linux.

Mobile enheter - nettbrett og smarttelefoner

Anbefalte l?sninger:

Skal ikke bruke ved UiO:

Andre l?sninger ved spesielle behov eller ?nsker

• Du kan bruke mange e-postklienter med IMAP-st?tte. Du m? da bruke OWA som kalenderklient.

Merk! Fra og med 1. mai blir lesing av e-post med IMAP kun mulig fra UiOs fastnett. For lesing av e-post med IMAP fra UiOs tr?dl?se nett og utenfor UiO, m? det etter denne datoen brukes SSH-tunnelering.

• POP er ikke lenger st?ttet.
Publisert 18. des. 2013 11:08 - Sist endret 19. apr. 2024 11:22