Kall inn til m?te og reserver m?terom – iOS

1. ?pne kalenderen.

2. For ? opprette nytt m?te, trykker du p? + oppe til h?yre.

kalenderen med +-tegn ?verst til h?yre

3. Skriv inn tittel for m?tet.

tittel-felt

4. Velg tidspunkt og om det eventuelt er et heldagsm?te.

5. Skal dette v?re ett m?te som holdes gjentagende ved faste tidspunkter, angir du det her. M?tet vil da bli satt opp p? alle de aktuelle datoene.

valg for repetisjon av m?te

6. Ved ? velge Inviterte, f?r du muligheten til ? s?ke opp kontakter i UiO-adresseboken og invitere deltagere til m?tet.

7. Deltagerne kan du s?ke opp b?de p? brukernavn og navn. 欧洲杯在线买球_欧洲杯投注网站推荐@boken vil fortl?pende sl? opp og komme med forslag.

8. Du s?ker opp og reserverer m?terom p? samme m?te som du inviterer deltakerne. Du m? vite hva m?terommet du ?nsker ? booke heter, da det ikke er noen liste her over alle m?terom.

liste med m?terom

NB. Merk at du p? din iOS-enhet ikke har mulighet til ? sjekke deltagerne eller m?terommets kalender og kontrollere om de er ledige eller opptatt.

9. Velg n?r det skal sendes ut p?minnelse om m?tet.

10. Velg hvordan aktiviteten skal vises for andre som ser p? din kalender.

11. N?r du har fylt ut alle punktene, booker du m?tet ved ? velge Ferdig ?verst i bildet.

12. Invitasjon sendes ut til deltagerne og eventuelle m?terom blir reservert. M?tet skal n? dukke opp i din kalender.

m?tet i kalenderen

Publisert 26. okt. 2016 08:44 - Sist endret 11. nov. 2021 15:34