Beregninger, tungregning, HPC p? NREC

NREC er en sky-infrastruktur der du kan blant annet kan bestille et prosjekt som er satt opp for ? bruke HPC (tungregning/beregningskraft). N?r du har et HPC-prosjekt p? NREC, kan du utf?re beregninger p? datasett som du ogs? oppbevarer p? samme server. Du kan gi andre FEIDE-brukere tilgang til dataene og prosjektet, s? NREC er godt egnet for prosjekter der du 欧洲杯在线买球_欧洲杯投注网站推荐@er med andre i sektoren.

Alle med brukernavn og pasord p? UiO kan bestille prosjekt p? NREC, og ressursene du trenger oppgir du i bestillingsskjemaet. Du administrerer ressursene fra et web-basert dashboard, et kommandolinjegrensesnitt eller et REST-basert API, alt etter hva du har behov for og er komfortabel med.

Publisert 6. mai 2022 14:51 - Sist endret 9. mai 2022 13:08