Laste opp Zoom- og andre opptak til Panopto

Om du ?nsker ? gj?re opptak med Panopto se veiledningen v?r om dette.

Dersom opptaket ikke ble gjort i Panopto er det mulig ? laste opp opptak fra andre steder, for eksempel Zoom-opptak. Opptakene vil ikke f? et eget vindu for webkamera, ettersom Zoom vil legge dette til direkte i videoen av skjermen.

P? Windows-maskiner vil Zoom opptak ligger normalt under Dokumenter\Zoom p? maskinen opptaket var gjort p?.

Se Panoptos veiledning for ? laste opp video til Panopto.

Publisert 12. sep. 2022 11:06 - Sist endret 12. sep. 2022 11:16