Legge til Panopto-opptak i Timeplan fra semestersiden

Knytning av videoer til aktiviteter i timeplanen fungerer for emner som er koblet til Panopto i TP. Dette gjelder emner som er satt opp i forkant i Canvas eller som er koblet opp av timeplanlegger i TP for bruk uten Canvas (gjelder deler av medisin og Institutt for informatikk).

Fra emnets Timeplan p? semestersiden kan du knytte et Panopto-opptak til en forelesning/undervisningstimeslik at studentene kan finne opptakene i Timeplanen og Mine studier. Opptakene vil ha samme adgangsbegrensning som i Canvas/Panopto, og det er kun studenter p? emnet som vil kunne se videoene, med mindre annet er angitt.

Timeplan med opptak knyttet til en forelesning markert

Hvordan legge til Panopto-opptak i Timeplan

1. Naviger til Timeplan for semesteret og emnet du ?nsker ? legge Panopto-opptak til.
  2. Pass p? at du er logget inn.
    • For ? logge inn kan du bla ned til bunnen av siden og trykke p? Logg inn. Dersom det st?r Administrer dette dokumentet er du alt p?logget.
  3. Flytt musepekeren til forelesningen/timen du ?nsker ? legge til opptaket p?. Trykk s? p? Rediger-knappen.

Timeplan med rediger-knapp markert

1. N?r du trykker p? knappen blir du sendt til TP, men f?rst vil du se en FEIDE-innlogging, logg deg inn p? normalt vis.
  2. Etter du er logget inn vil du se en knapp nederst p? siden som heter Knytt til Panopto-opptak.

TP: Knappen Knytt til Panopto-opptak markert

1. Det vil dukke opp en liste over alle opptak gjort for emnet i Panopto. Huk av for de opptakene du ?nsker ? knytte til Forelesningen og trykk p? Bruk.
    • Det er mulig ? velge flere, for eksempel om du har en del 1 og del 2 av en forelesning.

TP: Liste over Panopto-opptak med "Koble til"-kolonnen markert

1. Trykk s? p? Lagre for ? fullf?re koblingen av opptaket. I Timeplan vil det n? v?re en lenke som studentene kan trykke p? for ? bli sendt til Panopto.
Publisert 25. okt. 2022 11:07 - Sist endret 7. jan. 2024 20:37