Mistet eller frastj?let Mac eller iphone

Dersom din mobil eller b?rbare datamaskin blir stj?let eller borte, er det viktig ? f? l?st den s? raskt som mulig. Dette gj?r man selv fra nett (se under ). Du m? ogs? sende  en mail til it-hjelp (it-hjelp@uio.no) med informasjon om at enheten er tapt.

Apple enheter
Dersom du har registrert Apple enhetene dine i "FindMy", kan du l?se eller slette enheten herifra. Du vil ogs? kunne f? opp GPS lokalisering, og f?lge den p? kartet.
(Du trenger ikke 2-faktor for ? logge inn p? FindMy)
G? til: https://icloud.com/find
Dokumentasjon: https://support.apple.com/en-us/101593

Android enheter
Dersom du har registrert din Android enhet i "Find My Device". Her kan du l?se, eller fjernslette enheten, samt geolokalisere den.
G? til: https://www.google.com/android/find/
Dokumentasjon: https://support.google.com/accounts/answer/6160491?sjid=4627742565752971062-EU#app&zippy=%2Cuse-the-find-my-device-app

Alle UiO eide enheter (Mac, iOS og Android)
Dersom ikke har aktivert enheten din i noen av de andre tjenestene, kan du logge p? Workspace One "MyDevice" portalen. Her kan du l?se enheten din, og fjernslette den. Grunnet personvernhensyn kan du ikke geolokalsere den i denne tjenesten.

Publisert 13. jan. 2016 12:35 - Sist endret 13. juni 2024 11:30