Maskinvare / OS kompatibilitetsoversikt

F?r eller siden vil den trofaste Macen din bli for gammel til ? kj?re en st?ttet MacOS versjon. Har du hatt maskinen din s? lenge, har den gjort jobben sin, og fortjener en rolig pensjonisttilv?relse utenfor UIO. Og du fortjener en ny Mac.

Grunnet ?kt trusselbilde, og derav ?kt fokus p? sikkerhet vil vi ikke lenger tillate usupporterte og upatchede maskiner p? UiO sitt nettverk. Maskiner som ikke lenger kan kj?re en st?ttet versjon av macOS m? derfor byttes ut med nyere maskin.

For ? finne ut hvilken modell du har, klikk p? ?- menyen ?verst til venstre, og velg "Om denne maskinen". Her vil du finne ?rstallet bak modelltype.
eks: Macbook Pro (13-inch, 2018, Four Thunderbolt ports)

Se ekstern lenke for oversikt over hvilke system din maskin kan kj?re:
https://macbookjournal.com/macos-compatibility-checker-all-macos-updates/

Publisert 19. aug. 2022 11:05 - Sist endret 17. jan. 2024 13:05