Managed software center is damaged

Symptom: F?lgende feilmelding dukker opp p? skjermen
Bildet kan inneholde: duppeditt, kommunikasjonsenhet, rektangel, font, triangel.

L?sning 1: Trykk p? Intelligent Hub symbolet ?verst i oppgavelinjen. Velg s? "Launch Intelligent Hub" slik som vist i bildet under.

Dersom det ikke fungere kan du fors?ke l?sning 2.

L?sning 2: Trykk Cancel ("Move to bin" vil ikke virke). G? til Applications ( programmer) mappen, finn Managed Software Center og slett det. Du m? verifisere med adminpassord for ? slette denne.

?pne Intelligent HUB, og s?k frem og innstallér Managed Software Center herifra.

Publisert 22. nov. 2023 09:55 - Sist endret 27. nov. 2023 10:35