Dekningsm?ling

Telenor har laget en egen app for dekningsm?ling, men da denne krever brukerregistrering etc er ikke dette hensiktsmessig ift avtalt kartlegging hos UiO.

Forhandlere og selger i Telenor har tilgang til denne m?leappen.

Som et alternativ vil vi foresl? bruk av appen G-MoN for android. Bruker dere andre apper for ? m?le signalstyrke p? f.eks. WiFi er det godt mulig at disse ogs? kan benyttes til samme form?l. Fint om data for utfordrende lokasjoner samles i en oversikt for videre behandling og prioritering. Bra om signalstyrke m?les p? tilgjengelige teknologier p? lokasjonen ved ? l?se telefonen til hvert enkelt nett f?r m?ling. Se beskrivelse under.

Hvordan l?se til et bestemt nett

P? IOS er det Innstilinger -> Mobilnett -> Tale og data -> "velg 2G, 3G eller 4G"

P? en Android telefon kan telefonen l?ses til et bestemt nett. P? Samsung: Innstillinger -> Flere nettverk -> Mobilnett -> Nettverksmodus

• Bare GSM = 2G modus
  • Bare WCDMA = 3G modus
  • LTE/WCDMA/GSM = velges beste tilgjengelige nett.
  • Er det 4G nett vil telefonen henge p? dette

Hvordan lese av signalm?ling i G-mon?

Hva ?nsker vi Telenor ? vite?

Publisert 16. feb. 2016 15:29 - Sist endret 16. feb. 2016 16:11