Telefonkonferanse

Skal du delta i en telefonkonferanse?

Har du f?tt beskjed om ? delta i en telefonkonferanse, men er usikker p? hvordan du g?r fram? Den som setter opp konferansen og sender innkalling, skal ogs? oppgi framgangsm?te for ? delta. Har du ikke f?tt informasjonen, kontakter du den som har kalt inn til telefonkonferansen.

Trenger du Polycom-telefon?

Med Polycom-telefon kan du selv sette opp telefonkonferanse. Kontakt telefontjenesten. Vi kan hjelpe deg med tilgang til telefonkonferanse.

Sette opp trepartskonferanse med Polycom P331

1. Ring f?rste deltager som normalt.
  2. N?r deltager 1 har svart, trykk p? knapp under "Konfe" i display.
  3. Du f?r ny summetone, ring n? til deltager 2.
  4. N?r deltager 2 har svart, trykk p? knapp under "Konfe" i display.
  5. Konferanse er n? satt opp og du skal h?re begge deltagere.

Ved engelsk Display s? st?r det "Conf" istedenfor "Konfe".

Sette opp trepartskonferanse med Polycom VVX 310

1. Ring f?rste deltager som normalt.
  2. N?r deltager 1 har svart, trykk p? knapp under "Flere" og s? "Konfe" i display.
  3. Du f?r ny summetone, ring n? til deltager 2.
  4. N?r deltager 2 har svart, trykk p? knapp under "Flere" og s? "Konfe" i display.
  5. Konferanse er n? satt opp og du skal h?re begge deltagere.

Konferanserom

Deltakerne ringer selv opp avtalt nummer til avtalt tid.

Alle deltagere som skal v?re med p? konferansen m? selv ringe opp til ditt eget personlige konferansenummer. Informasjon om din konferanse finner du ved ? logge deg inn i ukomm.

G? til fanen "Konferanse"

Alle deltagere som skal v?re med p? konferansen m? f? tilsendt brukerveiledningen under. Det er ikke satt noen begrensing for maks antall deltagere som kan v?re med.

Brukerveiledning

Telefon nr    +47 228 43019.
konferanse nr XXXXX #   (ditt nummer)
Konferansepin YYYY #    (Denne finner du i ukomm)

1. Ring til konferanse p? tlf nr +47 228 43019.
    •  Du vil h?re "Please enter the conference number followed by the pound key".
  2. Tast konferanse nr XXXXX fulgt av #.
    •  Du vil h?re "Please enter the conference PIN number".
  3. Tast Konferansepin som er YYYY fulgt av #.
    •  Du vil h?re "After the tone say your name and then press the pound key".
  4. Etter tonen kan du lese inn navnet ditt og deretter trykk p? # tast.
  5. Du er n? koblet inn i konferansen

Hvordan ta med en deltaker i utlandet som ikke skal betale tellerskritt i en konferanse med flere enn tre deltakere:

• F?rst ringer du opp deltaker som ikke skal betale tellerskritt.
  • Deretter ringer du opp konferansenummer og logger deg inn i konferansen.
  • Alle de andre som skal v?re med p? konferansen ringer inn til konferansenummer.

Vi anbefaler deg ? teste dette p? forh?nd slik at du f?ler deg trygg p? at det fungerer. Du kan teste dette ved ? f?rst ringe til mobil, deretter sette opp en konferanse til konferansenummer. F?r du en tredjeperson til ? ringe konferansenummer s? f?r du testet at alt funger som det skal.

Videokonferanse

Du kan ogs? bruke videokonferanse. Les mer om videkonferanse her.

Publisert 25. sep. 2014 14:26 - Sist endret 6. des. 2018 12:10