Konferanse

Alle telefonbrukere, b?de personlige og upersonlige, har sitt eget konferanserom.

Logg inn i ukomm og klikk p? "Konferanse" for ? komme til din personlige konferanse.

• Du kan bruke din egen telefonkonferanse n?r som helst fra hvor som helst
  • Ingen av deltagerne beh?ver ? ringe fra UIO eller Norge
  • Deltagerne betaler selv tellerskritt for ? ringe til UiO
  • Det er ikke satt noe begransning p? maks antall deltagere
  • Alle deltagere m? ringe fra telefoner som ikke er sperret fra ? ringe til Norge og UiO
  • Har du ikke telefon fra UiO men er tilknyttet UIO, kan du bestille konferanse fra telefontjenesten.

Andre typer konferanse

Trepartskonferanse fra telefonapparatet

Bruk trepartskonferanse om deltakerne ikke skal betale tellerskritt. Det kan v?re maks tre deltakere, inkludert deg selv.

Sette opp trepartskonferanse fra Polycom P331

• Ring f?rste deltager som normalt.
  • N?r deltaker 1 har svart, trykk p? knapp under "Konfe" i display.
  • Du f?r ny summetone, ring n? til deltaker 2.
  • N?r deltaker 2 har svart, trykk p? knapp under "Konfe" i display.
  • Konferanse er n? satt opp og du skal h?re begge deltakere.

NB! Ved engelsk display s? st?r det "Conf" i stedet for "Konfe".

Sette opp trepartskonferanse fra Polycom VVX 310

• Ring f?rste deltaker som normalt.