Sjekkliste for heldigital disputas

(Minst) 4 dager f?r

1. Skaffe webinarlisens for din upersonlige digital disputas-bruker (send mail til av-teknisk@usit.uio.no).
  2. Forh?r deg med kolleger om noen kan bist? som backup-tekniker p? akkurat denne disputasen.

3 dager f?r

1. Sett opp webinaret, og inviter paneldeltakere.
  2. Send lenke til webinaret til ph.d.-administrasjon.
  3. Rediger tittel og tidspunkt til ? passe med ?velsesm?tet (f?lg oppskrift for dette p? tekniker-siden). Dette gj?res i webgrensesnitt og du m? v?re innlogget p? den upersonlige brukeren.
  4. Sett opp det private m?tet for komite og disputasleder (f?lg oppskrift p? tekniker-siden). Dette m?tet settes opp p? din personlige bruker, og skal v?re recurring, s? du kun trenger ? sette opp ett m?te som da kan brukes flere ganger.

2 dager f?r

1. Gjennomf?re ?velsesm?te med kandidat, komite og disputasleder
  2. Endre innstillingene p? webinaret s? det passer med neste aktivitet, alts? enten pr?veforelesning (hvis den skal v?re live og ikke opptak) eller selve disputasen.

1 dag f?r

1. Slapp av, du har gjort alt du skal :)

P? selve dagen - tiden frem til start

1. Start opp webinaret 30 minutter f?r disputasen/pr?veforelesningen skal begynne, for ? ha practice session med paneldeltakere.
  2. Gi Panelister rettigheter til ? dele skjerm.
  3. Sjekk igjen at lyd og bilde fungerer for dem.
  4. N?r det er noen f? minutter til start, trykk p? Broadcast, s? alt kan begynne.

P? selve dagen (med live pr?veforelesning)

1. N?r pr?veforelesning er ferdig, sjekk at komite og disputasleder kommer seg inn i det private m?tet. Du trenger ikke bli v?rende, og de trenger ikke vende tilbake til webinaret for ? kunngj?re avgj?relsen med mindre de vil. De kan kunngj?re den p? starten av disputasen senere.
  2. Oppdater igjen tid og tittel p? webinar, n? til ? matche disputasen.
  3. Igjen, m?t opp 30 minutter f?r oppstart for practice session, for s? ? trykke Broadcast n?r disputasen skal starte.

P? selve dagen - n?r opponentene er ferdige

1. Hvis noen rekker opp h?nden for ? stille sp?rsm?l, kan du invitere dem til ? snakke.