Hvordan abonnere p? timeplaner i Mine 欧洲杯在线买球_欧洲杯投注网站推荐@

Du kan abonnere p? timeplaner fra UiO til din egen kalender.

Mine studier kan du abonnere p? din personlige timeplan. Tjenesten vil automatisk finne hvilke emner du tar hvert semester og oppdatere abonnementet ditt i henhold til det. Du trenger med andre ord kun ? sette abonnement én gang i l?pet av studietiden.

Du kan ogs? abonnere p? timeplanen for ett og ett emne fra semestersiden. Da velger da hvilke timeplaner du vil abonnere p? hvert semester.

Slik abonnerer du p? timeplaner

• Klikk p? lenken "Abonner p? denne timeplanen"
  • Dersom du velger "Legg til i kalender" vil din lokale kalender ?pne seg automatisk
  • Dersom du ikke har en kalender som ?pner seg, kan du sette mark?ren i nettadressefeltet hvor kalenderlenken st?r. Den blir da bli markert slik at du kan kopiere den og lime den inn i din lokale kalender.

Navnet p? kalenderen starter med  "https://minestudier.no".

Bildet kan inneholde: rektangel, font, parallell, skjermdump, skr?ningen.

Ved ? bruke en lokal kalender p? enheten kan du som oftest via innstillinger selv bestemme hvor ofte kalenderen skal synkroniseres med Mine studier.

Abonnere p? kalender i Google kalender

Grunnet problemer med ustabilitet rundt oppdateringer og problemer med ? legge den til, anbefaler vi ikke bruk av Google kalender for ? abonnere p? timeplaner. Dersom du ?nsker ? bruke Google kalender, er det viktig at du legger lenken til kalenderen inn under "Andre kalendere" i Google-kalenderen.

Erfaringsmessig blir Google kalender oppdatert ca 3 ganger i d?gnet. Denne guiden kan hjelpe hvis du har problemer med synkronisering p? din telefon, nettbrett eller datamaskin.

Hjelp og brukerst?tte

Har du problemer med ? abonnere kan du kontakte it-support@uio.no.

Publisert 30. juni 2014 15:30 - Sist endret 26. mai 2023 08:28