Opprett ein applikasjon i API manager

For ? kunne lese fr? eit API i api.uio.no m? du registrere tenesten (applikasjonen) som skal f? tilgang.

1. Send e-post til integrasjon@uio.no for ? f? tilgang til API manager. Du m? f? ei API manager rolle som gir tilgang til ? publisere tenester (applikasjonar) (du f?r rolla ?Portal? → ?User (default)?).
  2. Du kan deretter logge p? med din vanlege UiO-brukar eller driftsbrukar.
  3. Trykk p? ikonet oppe til h?gre for ? f? opp ein meny, og velg ?Applications?
  4. Trykk p? pluss-ikonet (+) for ? registrere ei ny teneste.
  5. Legg inn namn, beskriving og andre detaljar. Merk at ?client_id? ikkje er n?dvendig om du vil bruke vanleg API key. Enn s? lenge st?tter vi uansett ikkje JWT, OAuth eller anna.
  6. Lagre tenesta.
  7. Du har no registrert tenesta di, og kan bruke den for ? f? tilgang til API i API manager.

Sj? ogs?

Gravitee sin dokumentasjon for konsumentar.

Publisert 15. okt. 2018 22:09 - Sist endret 7. feb. 2020 16:43