Finne instrumenter

Instrumenter kan man finne ved ? s?ke under "core", i kalenderen osv.

"Dashboard"

"Dashboard" er den siden du ser ved p?logging. N?r du klikker p? "HOME" p? venstre menyen kan du ogs? komme til "Dashboard".

"Dashboard" kan man finne instrumenter p? en av f?lgende m?ter:

Dashboard av BookitLab UiO. Forklaringen gis i tekstinnholdet nedenfor.

Bruk av s?kefelt

Det finnes to s?kefelt i "Dashboard"

• ?verst p? i bildet, ved siden av UiO logoen st?r det: "Enter an asset name or asset attribute".
    • Her kan man s?ke alle typer av "assets" ("core", instrumenter, tjenester) p? tvers av "core"-ene.
    • Det er ogs? mulig ? s?ke noe med attributter, feks. byggets navn, egenskap av instrumenter osv.
  • Under "Hi [brukernavn]! Let's [Book Something (som en dropdown liste)]" med beskrivelse "Enter a resource name to book it".
    • S?keresultat er kun basert p? valgte "core"(-ene) som filter.
    • S?keord m? v?re inkludert i navn p? instrumentet. Det er ikke mulig ? s?ke med egenskap eller attributter.
    • Valgte "core" kan endres ved ? klikke p? bl? firkant med enten "core" navn eller "All Cores" (i tilfelle ikke noe "core" er valgt) som finnes ?verst h?yre p? "Dashboard", mellom brukernavn og "? (sp?rsm?ltegn)" ikon.

Ved ? klikke p? s?kefeltet kan man f? opp ei liste av instrumenter som er sett eller booket i det siste.

Bruk av lista for hver "core"

Under "Browse By Department / Core", kan man finne trekkspill av instituttene. Hvis man har valgt en eller flere "core", kan man finne kun disse "core"-ene p? lista, mens man finner alle "core"-ene n?r man ikke har valgt noe "core" p? filter.

Ved ? klikke p? "core" navn kan man finne ei liste av instrumenter og tjenester.

Lister basert p? historie

Lister av de siste booket instrumenter ("Recently Booked Instruments") og s?keresultater ("Recent Search Results") finnes nedenfor p? "Dashboard"

Lenka p? instrumenter i "Recent Search Results" f?rer deg til kalenderen til instrumentet. Lenka p? instrumenter i "Recent Search Results" f?rer deg til detaljer av instrumentet.

P? "core"-side

N?r du klikker p? "Cores Directory" under "CORES" p? den venstre menyen, kan du se lista av alle "core"-ene som er registrert i BookitLab. N?r du klikker p? en "core", kan du se p? detaljer av den "core"-en med liste av instrumenter og tjenester tilgjengelige.

viser metadata av den "core"-en og lista av instrumenter nedenfor.

Lista av instrumenter sorteres etter navn, men man kan velge etter hvilken info man sorterer instrumenter.

Nederst p? "Instruments" omr?de kan man finne et s?kefelt ogs?.

Kan du ikke se instrumentene til en "core"?

Det kan hende at noen "core" begrenser tilgang til ? se sine instrumenter / tjenester. I s? tilfelle m? du sende en foresp?rsel og f? godkjennelse.

1. G? til "Core Directory" under "CORES" meny p? navigasjons meny p? venstre side.
  2. Velg "core" som du vil f? tilgang og klikk "Request Access" p? "ACTION" kolonne.
  3. Fyll inn skjemaet og klikk "Submit"-knappen.
Publisert 5. jan. 2022 08:39 - Sist endret 25. juli 2023 08:44