Registrere tjenester

Tilbyr leiestedet ditt tjenester, for eksempel analyse p? pr?ver kunder deres tar med? Slike tjenester kan registreres i BookitLab og dermed kunder kan enkelt sende en foresp?rsel ved ? bruke et skjema og f?lge statusen av arbeidet.

Opprett en ny "Custom Form"

Tjenester kan bestilles via et skjema. Hver enkelt type av tjenester trenger sin eget skjema som er tilpasset for form?let av tjenesten.

1. G? til "ADMIN PANEL", den nederste p? navigasjons meny (p? den venstre siden).
  2. Klikk "REQUEST TYPES" p? navigasjons meny og deretter "Custom Forms" rett under "REQUEST TYPES".
  3. Trykk p? "Add New" knappen nedenfor tabellen av skjemaene.
  4. Fyll inn ett navn til skjemaet som skal opprettes.
  5. Trykk p? "Continue" knappen. Da kommer man til redigerings siden av skjemaet.
  6. P? "Custom Form Details" seksjonen;
    • Sett kryss p? "Active" feltet.
    • Velg "core" for skjemaet.
  7. Legg til et felt ved ? klikke "+" knappen ("Add Item" ).
    • Sett feltnavn p? "Title".
    • Sett innstillingene p? feltet, blant annet type av felt (tekst, flervalg, sjekk boks, dropdown liste, dato, osv.), om feltet er obligatorisk, avhengighet til svar til et annet felt, hjelptekst.
  8. Legg til overskrifter for nye kolonner.
    • Skjemaet skal ha "Request Lines". For eksempel om en bruker kommer med flere pr?ver for analyse, kan man skrive informasjon som trengs for analyse for hver pr?ve p? et skjema.
    • Velg "Create a New Item" p? "Add a New Column" seksjon
    • Fyll inn overskrift for kolonnen og trykk "Next"
    • Sett innstillingene p? kolonnen.
    • Fortsett med ? legge til flere kolonner.

Opprett en ny "Request Type"

For hver type av tjenester m? en "Request Type" opprettes. "Request Type" definerer blant annet hvilken priskategori brukes, hvordan faktureringen skjer, og hvilket skjema som skal brukes.

1. G? til "ADMIN PANEL", den nederste p? navigasjons meny (p? den venstre siden).
  2. Klikk "REQUEST TYPES" p? navigasjons meny og deretter "Request Types" rett under "REQUEST TYPES".
  3. Trykk p? "Create New Request - related asset" knappen nedenfor tabellen.
  4. Fyll inn relevant informasjon p? skjemaet.
    • For ? fakturere basert p? "Price Sheet", m? en "Instrument Price Category" velges fra dropdown liste.
    • For ? fakturere basert p? milep?ler, m? "Instrument Price Category" feltet v?re tomt.
    • NB! P? "PROJECT IS REQUIRED"-feltet m? "Always" velges (andre alternativer ?rsaker at request status ikke kan endres til ferdig. Problemet er allerede rapportert til leverand?ren og forh?pentligvis fikses innen 2024).
  5. Trykk "Insert" knappen n?r alle n?dvendige opplysninger er fylt ut.
Publisert 31. aug. 2022 08:51 - Sist endret 21. mai 2024 08:59