Feide-innlogging med tofaktorautentisering

Sikker innlogging i Canvas, Zoom, Nettskjema, Mine studier og andre tjenester som bruker Feide, med den nye knappen Bruk arbeids- eller skolekonto.

1. N?r du logger inn med Feide, til for eksempel Canvas, Nettskjema eller Mine 欧洲杯在线买球_欧洲杯投注网站推荐@, starter du med ? velge Universitetet i Oslo i menyen Tilh?righet. Klikk deretter Fortsett

Skjermbilde Feide - velg Universitet i Oslo under tilh?righet

2. Klikk p? knappen Bruk arbeids- eller skolekonto. Du skal ikke lenger bruke feltet for p?logging med brukernavn og passord direkte.

Bilde der knappen Bruk arbeids- eller skolekonto er uthevet

Denne knappen kobler Feide-p?loggingen til samme tofaktorl?sning som vi bruker til Microsoft 365, og du kan bruke samme tofaktorautentiseringsl?sning p? tvers av disse tjenestene. Dette gir deg en enklere og sikrere IT-hverdag.

3. I Logg p? oppgir du ditt brukernavn@uio.no. Klikk p? Neste.

Oppgi ditt brukernavn@uio.no

4. I enste dialog oppgir du ditt passord p? UiO. Trykk s? p? Logg p?.

Skjermbilde - logg p? med uio-brukernavn og passord

5. Telefonen din vil gi et pushvarsel om at du m? godkjenne p?loggingen (se nedenfor).

Merk: Hvis du ikke allerede har satt opp tofaktorautentisering med app p? telefonen eller en annen tillatt metode, vil du n? bli bedt om ? gj?re det n?.

Godkjenn p?loggingsforesp?rsel

Publisert 25. mai 2022 10:27 - Sist endret 9. juni 2022 09:48