Bytt passord i Educloud Research

Du kan endre passord p? research.educloud.no.

Hvis du ikke har ID-porten og av en eller annen grunn ikke klarer ? logge inn, kontakt oss p? ec-drift@uio.no.

Fra utenfor research.educloud.no

Hvis du ikke vil eller ikke klarer ? logge inn med din Educloud-bruker. Merk at dette forutsetter at du har ID-porten.

1. G? til research.educloud.no
  2. Velg Forgot you passwordBildet kan inneholde: font, parallell, rektangel.
  3. Logg inn med ID-porten
  4. Fyll inn feltene for ? lage et nytt passord. Unng? spesialtegn som "/ og \

Hvis du ikke f?r logget inn med ID-porten, kontakt oss.

Inne i research.educloud.no

Hvis du kan logge inn, men likevel ?nsker ? skifte passord.

1. Logg inn via research.educloud.no/login med din Educloud-bruker
  2. Klikk p? haken til h?yre for brukernavnet ditt i ?verste h?yre hj?rne, og velg Profile.Bildet kan inneholde: rektangel, font, merke.
  3. G? til Change password-fanen, fyll inn nytt passord to ganger og bekreft. Unng? spesialtegn som "/ og \Bildet kan inneholde: rektangel, font, parallell, skjermdump, antall.

S?k i veiledningene
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 3. mai 2022 12:42 - Sist endret 28. feb. 2024 13:40