F?rstegangsinnlogging p? Min UiO-PC

Slik logger du inn p? Min UiO-PC f?rste gang

(Dette er bilder p? hvordan det ser ut p? Windows 11 - har du et eldre operativsystem eller annen maskin kan det se annerledes ut for deg)

1. Velg tastaturspr?k og trykk Next. Hvis du setter opp PC p? tr?dl?st nett (wifi), logg p? Eduroam med formen brukernavn@uio.no.

2. Logg p? med brukernavn@uio.no, klikk p? Next nederst til h?yre.

bilde av innloggingsfelt f?rste gang du logger inn p? PC

3. Du sendes s? videre til p?loggingssiden til (Universitets- og h?yskolesektoren). Kontroller at brukernavnet ditt st?r der i formen: brukernavn@uio.no og tast inn passordet ditt.
  4. N? vil du f? foresp?rsel om ? godkjenne p?loggingen med tofaktorautentisering (2FA), som er et sikkerhetskrav for de fleste IT-tjenester p? UiO. Hvis du ikke har satt opp tofaktorautentisering fra f?r, sett det opp selv med denne veiledningen eller ta kontakt med IT-hjelp.

innstillinger f?rsteganginnlogging pc

5. S? m? du logge inn i Windows med brukernavn@uio.no, og du vil f? en foresp?rsel om godkjenning med tofaktorautentisering igjen.
    NB! Hvis du har brukt tr?dl?st nett til ? sette opp din PC, m? du kanskje logge inn p? wifi p? nytt. Trykk p? globusen nede i h?yre hj?rne i s? tilfelde.

innloggingsbilde f?rstegangsoppsett pc

6. PCen konfigureres n?: "Please wait while we set up your device..." Det tar litt tid, ca 10-20 min. N?r den er ferdig vil du v?re p? skrivebordet. Da er det bare ? ta PC'en i bruk.
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 30. jan. 2024 10:36 - Sist endret 31. mai 2024 12:48