Tr?dl?se nettverk for deg uten UiO-brukernavn

Universitetet har tr?dl?se nettverk b?de for Eduroam-brukere og gjester uten slik tilgang.

Tilknyttet en annen institusjon som bruker Eduroam

Har du brukernavn og passord fra en utdanningsinstitusjon som er tilknyttet Eduroam, vil innloggingen virke p? UiOs nettverk eduroam. Bes?kende m? logge inn med brukernavn og passord fra sin institusjon. Brukernavn m? skrives p? formen brukernavn@institusjon.domene, for eksempel brukernavn@uib.no med brukernavn fra Universitetet i Bergen. Ta kontakt med din lokale IT-avdeling hvis du trenger ytterligere informasjon eller hjelp for ? koble til.

Gjestenett for bes?kende eller deg som venter p? brukernavn

Hvis du har et kortvarig bes?k p? UiO, eller ikke har f?tt brukernavn og passord enn?, kan du f? passord til gjestenettet uioguest tilsendt p? SMS. V?r oppmerksom p? at gjestenettet ikke gir tilgang til alle ressurser, for eksempel til lukkede bibliotekressurser, selvbetjeningsportalen og lignende.

Gjest p? UiO – f? en tr?dl?skonto

Hvis du er gjest p? UiO og kun trenger tilgang til tr?dl?snettet, kan din kontakt p? UiO opprette tr?dl?skonto til deg. Alle som er IT-brukere p? UiO kan opprette en slik tr?dl?skonto i Brukerinfo.

Er du gjest p? UiO og trenger tilgang til mer enn tr?dl?snettet, m? din kontaktperson registrere deg som gjest slik at du f? en IT-brukerkonto.

Konferansedeltaker

Hvis du er konferansedeltager og f?tt oppgitt et konferansepassord av arrang?ren, kan du benytte tr?dl?snettverket conferences.

Kontakt

Publisert 18. juli 2014 08:51 - Sist endret 24. feb. 2022 09:48