Profilbilder i Canvas

Du kan velge selv om du vil ha et profilbilde i Canvas. Det er lett ? legge inn, endre og slette profilbildet ditt.

Ikonbilder av personer
Foto: Colourbox.com

Hvorfor ha et profilbilde?

Form?let med profilbildet i Canvas er at man skal kjenne igjen medstudenter og l?rere, og visa versa. P? den m?ten kan bildet bidra til et bedre undervisningsmilj? ogs? i en digitalisert tid. Bruk av profilbilder i Canvas ved Universitetet i Oslo er hjemlet i personvernforordningen (GDPR) artikkel 6 bokstav f.

Legg til eller endre ditt profilbilde

Legg til eller endre ditt profilbilde under Konto > Profil, ved ? klikke p? blyant-ikonet og ta eller laste opp et bilde.

Slett ditt profilbilde

Slett bildet under Konto > Filer, i mappen "profile pictures". Velg bildet ved ? klikke et sted i filraden, og s? klikke p? s?ppelkasse-knappen for ? slette filen.

Skjermbilde av Filer i Canvas, om hvor man sletter profilbildet sitt.

Vil du vite mer?

Se en egen veiledning om profilbilder i Canvas, med flere detaljer om hvordan du laster opp, endrer/redigerer og sletter profilbildet ditt.

Publisert 17. sep. 2020 12:57 - Sist endret 17. sep. 2020 13:00