Legge inn UiO-arrangementer i Outlook-kalenderen

1. Klikk p? Legg til i kalender. P? UiO-arrangementer vises Legg til i kalender sammen med tid og sted, ?verst i arrangementomtalen.Legg til i kalender-knapp
  2. Enkelte nettlesere viser an advarsel nederst p? skjermen som sp?r om du vil lagre eller ?pne kalenderfilen. Vises en slik melding for deg, klikker du p? Open.Open-knapp
  3. Kalenderfilen ?pner en ny innkalling til kalenderen din.
  4. Klikk Save & Close for ? legge arrangementet inn i kalenderen.
  5. Hvis du vil, kan du, f?r du klikker p? Save & Close gj?re dette:
    1. Klikk p? Calendar hvis du vil se om du har ledig tid n?r arrangementet er satt opp
    2. Klikk p? Invite attendees hvis du vil invitere andre til ? bli med.
  6. Du kan selvf?lgelig ogs? bruke de andre funksjonene slik du vil med en hvilken som helst annen invitasjon.kalenderfunksjonen
S?k i veiledningene
Publisert 25. okt. 2016 09:36 - Sist endret 11. jan. 2022 11:32