Canvas for studenter

Canvas er UiO sin digitale l?ringsplattform.

Logg inn i Canvas

N?r du skal logge inn, g?r du til canvas.uio.no. Bruk UiO-brukernavn og passord.

Bruk gjerne nettleseren Chrome, Firefox eller Safari. Internet Explorer st?ttes ikke lenger.

Les mer om hvilke nettlesere som st?ttes

Veiledninger

Tips

• Timeplan: Du f?r en samlet timeplan for emnene du tar i Mine studier (minestudier.no), ikke Canvas. Canvas-kalenderen har per i dag ikke timeplanen din - den har kun hendelser knyttet til dine Canvasrom, for eksempel innleveringsfrister for kommende oppgaver.
  • Beskjeder: Du f?r samlet oversikt over beskjeder fra emnesider, programsider og Canvasrom for emnene du tar i Mine studier (minestudier.no). Hvis studieprogrammet og/eller kullet ditt ogs? har et Canvasrom, vil beskjedene der ogs? synes i Mine studier.
  • Varsler: Det er viktig at du ikke g?r glipp av aktiviteter i Canvas. Oppdater dine innstillinger for varsler (canvaslms.com, p? engelsk).
  • Bare meldt til eksamen? Studenter som tar opp eksamen vil p? noen emner kunne f? tilgang til emnets Canvasrom for innev?rende semester. Hvis du ikke har automatisk tilgang til Canvasrommet m? du ta kontakt med studiekonsulenten for emnet.

Mobil-app

Vi anbefaler at du bruker nettleserversjonen (canvas.uio.no) av Canvas p? laptop eller desktop PC.

Du kan ogs? laste ned appen til din mobiltelefon, som vil gi deg tilgang til emnene dine p? farten. Appen har begrenset funksjonalitet sammenlignet med nettversjonen, men er nyttig for ? holde oversikt over varsler og oppdateringer n?r du ikke har en datamaskin i n?rheten.

Hjelp og veiledninger for mobilappen:

Sp?rsm?l om Canvas?

Finn riktig kontaktpunkt for ditt fakultet

Publisert 3. jan. 2018 13:47 - Sist endret 5. des. 2023 10:32