Gl?ymt passord

Har du gl?ymt passordet ditt, kan du lage deg eit nytt ved ? g? til Passordtjenester. Du m? ha registrert mobilnummeret ditt i StudentWeb, eller vere registrert med mobilnummer i UiO sitt personalsystem.

Lag nytt passord:

Lag nytt passord

Kven kan bruke Gl?ymt passord-tenesta?

Student: For ? kunne bruke Gl?ymt passord-tenesta m? du:

• Vere registrert som aktiv i Felles Studentsystem. Dette gjeld ogs? om du til d?mes er privatist eller emnestudent.
  • Ha registrert mobilnummeret ditt i StudentWeb (Felles Studentsystem) eller i UiO sitt personalsystem.

Tilsett: For ? kunne bruke Gl?ymt passord-tenesta m? du:

Av sikringsgrunnar kan du ikkje bruke Gl?ymt passord-tenesta om:

• Du er medlem av ei av dei reserverte gruppene. Typisk er dette driftsgrupper som gir administratortilgangar til IT-system.
  • Du har reservert deg fr? bruk av tenesta. Dette kan du sj?lv styre gjennom Brukerinfo.
  • Mobilnummeret ditt har blitt endra i Studentweb eller selvbetjeningsportalen dei siste 7 dagane. Dette gjeld ikkje dersom du har f?tt tilsendt ein velkomst-SMS i l?pet av dei 10 siste dagane.

Reservering fr? bruk av Gl?ymt passord-tenesta

Om du ikkje ynskjer at brukarenkontoen din skal kunne f? byte passord via tekstmelding, kan du g? til Brukerinfo og reservere deg. Du vil d? ikkje kunne bruke Gl?ymt passord-tenesta. Du kan seinare fjerne denne reserveringa.

S?k i veiledningene
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 15. des. 2016 16:00 - Sist endret 19. mai 2023 08:53