Sett opp UiO mail i Apple Mail

Veiledning p? hvordan du setter opp UiO e-post og kalender i programmene Apple Mail og Calendar p? din private Mac.

Merk! Skjermbildene er hentet fra MacOS 13 Ventura, og avviker noe fra
MacOS 11 og 12, men prosessen er lik.

1. Klikk p? ?-meny (?verst til venstre). Velg Systeminnstillinger og deretter Internett kontoer
    (Dersom du ikke har benytte Apple Mail tidligere p? maskinen kan du hoppe over pkt. 1 og ?pne Apple Mail ved ? klikke p? ikonet i Dock. Du vil da begynne p? pkt. 2).
  2. Klikk Legg til konto... og velg Microsoft Exchange.
    Bildet kan inneholde: font, rektangel, duppeditt, skjermdump, operativsystem.
  3. Skriv inn ditt brukernavn@uio.no i e-postadressefeltet. Klikk deretter Logg p?.
    Bildet kan inneholde: rektangel, font, skjermdump, programvare, multimedia.
  4. Bekreft at opplysningene stemmer og klikk Logg p?.
  5. Du sendes videre til tofaktorautentisering. Skriv inn UiO passord.
    Neste bilde vil vise deg et tosifret tall.

6. En melding skal n? dukke opp p? telefonen din. Klikk p? denne for ? ?pne Microsoft Authenticator, skriv inn tallet fra Macen, og verifiser innloggingen.
    Bildet kan inneholde: rektangel, font, skjermdump, parallell, antall.

7. Tilbake p? Macen vil du f? opp et bilde med liste over tjenestene. Velg bort evt tjenester du ikke ?nsker ? benytte, og klikk Ferdig.
S?k i veiledningene

Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 25. jan. 2023 19:57 - Sist endret 6. feb. 2023 09:04