Administrere medlemskap i Educloud Research

Som PI eller admin for et prosjekt kan du godkjenne eller avvise medlemsskaps?knader, fjerne eksisterende medlemmer fra prosjektet, og legge til eller fjerne andre administratorer.

Brukere m? p? forh?nd sende inn s?knad om medlemskap i ditt prosjekt.

Prosjektadministratorer kan administrere medlemskap i Educloud Research-portalen.

1. G? til research.educloud.no/login og logg inn med din Educloud-bruker.
  2. Velg Projects i venstremenyen.
  3. Klikk Select project til h?yre for det prosjektet du ?nsker ? administrere medlemskap for.Bildet kan inneholde: rektangel, gj?re, skjermdump, nummer.

Godkjenn eller avvis medlemskapss?knader

1. Velg Users i venstremenyen under Project.Bildet kan inneholde: gj?re, rektangel, skjermdump, nummer.
  2. Klikk p? Applicants i toppmenyen.Bildet kan inneholde: rektangel, gj?re, parallell, operativsystem, skjermdump.
  3. Her kan du velge Accept eller Reject for hver s?ker.
    • Godkjente s?kere vil automatisk bli lagt til prosjektet, og motta e-postvarsel.
    • Avviste s?kere vil ikke bli lagt til prosjektet.

Fjern medlemmer

Administratorer kan fjerne brukere fra prosjektet.

1. Etter at du har logget inn og valgt prosjekt, velg Users i venstremenyen.In the tab users, you will see all participants in the project. On the right side of every member, there is a "remove"-button
  2. Under Participants-fanen, klikk p? Remove-knappen til h?yre for medlemmene du ?nsker ? fjerne.

Behandle administratorrettigheter

Standardrollen til en bruker i et prosjekt er Researcher. Rollen kalt Admin gir ekstra rettigheter som ikke alle brukere trenger. Iblant kan det v?re ?nskelig ? legge til eller fjerne brukere som administratorer.

1. Etter at du har logget inn og valgt prosjekt, velg Admin users i venstremenyen (hvis dette er mulig).
  2. Active users-fanen viser alle brukere som for ?yeblikket er administratorer. Her kan du fjerne administratorrettighetene til en bruker ved ? klikke Remove from admin group p? h?yre side. Bildet kan inneholde: produkt, rektangel, font, materiell egenskap, skjermdump.
  3. Add users-fanen viser alle brukere som ikke er administratorer. Du kan legge til en bruker som administrator ved ? klikke Add to admin group p? h?yre side. Bildet kan inneholde: rektangel, font, skjermdump, parallell, programvare.

Legg merke til at i lister over brukere er det en Role-kolonne som viser rollen til hver bruker i lista.

S?k i veiledningene
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 24. juni 2021 13:30 - Sist endret 5. sep. 2023 10:54