M?te 4. mars 2013

Tid: kl. 12.15 - ca. 13.45

Sted: Kollegierommet, Lucy Smiths hus

Dagsorden

1. Årshjul - ferdigstillelse. Dere finner nytt utkast til årshjul her. Helene forsetter å teste ulike funksjonaliteter på weben som vi snakket om sist (sorteringsmuligheter o.l.).

Ref: Årshjulet ble gått gjennom på nytt og kan publiseres så snart alt er rettet opp.

2. Avtaledag. Jeg har fått en del tilbakemeldinger - som spriker mht når man synes det passer best med avtaledag. Vi bør derfor diskutere litt mer rundt hva som er viktig å fokusere på av oppgaver/opplæring osv på denne dagen. I SIS har vi diskutert kort om det ikke tvinger seg frem en workshop/arbeidsstue på våren (ev på høsten) - som da vil komme i tillegg til avtaledagene som er satt opp i juni/desember. Da vil man fokusere på mye av det samme, men ha muligheten til å spisse noen av arbeidsoppgavene - så som avtaleinngåelser og forlengelser (som må starte lenge før avtaledagen i desember o.a).

Konklusjon: Arbeidsgruppen har bestemt at det er behov for en workshop i tillegg til de to avtaledagene. Vi beholder avtaledagen som er planlagt i juni: Denne dagen settes av til å oppdatere informasjon på nettsidene, oppdatere kontaktinformajson i FS, starte arbeid med avtalefornyelser, samt generelt forberede åpning av søknadsweb for utreisende i august. Workshop som går mer direkte på det avtaleteksniske i begynnelsen av oktober: inngåelse av avtaler (både bilaterale og erasmus o.a.), fornyelse av avtaler, FS-relatert info og arbeid. Avtaledagen i desember beholdes til generell jobbing som i juni. Evalueres på nytt etter tre avholdte dager/workshops i 2013.

3. Hva gjør vi med "grumsegruppene" i vårt nye system? Her tenker vi bl.a. på opptak av gjest, erasmus praksisstudenter o.l.

Vi rakk ikke diskutere veldig mye rundt dette, men det var enighet om at gruppa skulle ta det opp igjen på neste møte, samt komme med en anbefaling som kunne tas videre. Notatet fra Einar legges til dagsorden på neste møte (8. april).

4. Eventuelt
 

Publisert 7. feb. 2013 10:35 - Sist endret 9. okt. 2015 17:58