M?te 8. april

Tid: kl. 12.00 - 14:00

Sted: Kollegierommet, Lucy Smiths hus

Dagsorden:

1. Vedlagt finner dere forslag til nytt opptaksbrev (docx) til innreisende studenter. Brevet skal sendes elektronisk.

Etter en diskusjon i gruppen, kom vi frem til at vi ønsket å opprette en egen nettside med informasjon om hvor studenter med spørsmål om emneavklaringsprosessen kan henvende seg. Lenke til denne nettsiden skal stå i opptaksbrevet. Det er mest hensiktsmessig at det er ett kontaktpunkt pr fakultet og gjerne en RT-kø eller liknende (dette blir opp til hvert fakultet). Mail med utkast til nytt opptaksbrev ble sendt gruppen tirsdag 9. april. Frist for å melde inn kontaktpunkt er fredag 12. april.

2. Vi må få på plass tydelige rutiner omkring emneavklaringer og hvem som gjør hva når SIS har sendt opptaksbrev og avtaleeier tar over sakene (studentene). Vedlagt finner dere et utkast (docx) (som er mer en oppsummering av det vi ble enige om på møtet 10. desember).

Her finner dere en litt revidert versjon oppsummert etter møtet.

3. Starte planleggingen av opplæring.

Arbeidsgruppen ble enig om at opplæringen var godt ivaretatt når vi nå arrangerer tre workshops/avtaledager pr. år. I tillegg vil det gå ut informajson til alle om at SIS også arrangerer opplæring utenom disse datoene ved behov. Fakultetene har også et ansvar for opplæring av egne ansatte, Infosentre osv.

4. Vi fortsetter diskusjonen rundt erasmus praksis. Einar delte ut dokument om Erasmus praksismobilitet ved UiO (docx) i forrige møte. Arbeidsgruppen bør komme med en anbefaling på hvordan vi tar dette videre. OBS: Einar venter på avklaring fra SiU på om disse kan registreres som studenter, samt noen FS-tekniske avklaringer. Saken utsettes derfor til neste møte.

5. Eventuelt

 

Publisert 15. mars 2013 13:01 - Sist endret 8. juni 2023 02:39