Hjelpefunksjonen i webmail (OWA)

Hvor finner jeg hjelp?

Hjelpefunksjonen i webmail er kontekstavhengig, ergo endrer innholdet seg etter hvilken oppgave du utf?rer. Du vil uansett alltid finne hjelpefunksjonen ?verst i h?yre hj?rne. Symbolet ser ut som er sp?rsm?lstegn og ?pner en meny hvor du kan velge Hjelp.

Skjermbilde av OWA. Hjelp valget beginner seg oppe til h?yre, med et sp?rsm?ltegn

P? hvilke spr?k kan jeg f? hjelp?

Du kan f? hjelp p? de fleste spr?k. Hjelpen f?lger det spr?ket du har angitt at du foretrekker.

Kontekstavhengig hjelp

Hjelpen som foresl?s vil endre seg etter hvor du befinner deg i OWA.

Eksempelvis vil hjelp valgt n?r du er i konteksten E-post tilby hjelp om e-post:

Konteksthjelp for E-post

Tilsvarende vil konteksthjelp for kalender se ut slik:

Skjermbilde av OWA. N?r du er inne i Hjelp for Outlook Web App, eller OWA, kan du finne feltet Oversikt over Kalendener.

Vi anbefaler at du gj?r deg kjent med denne funksjonaliteten og pr?ver deg litt fram for ? l?re mer om OWA.

S?k i veiledningene
Publisert 2. mai 2021 20:05 - Sist endret 15. juni 2022 10:23