Vise andre kalendere

Vise felleskalendere eller andre brukeres kalender.

I OWA kan du vise flere kalendere samtidig.

1. H?yreklikk p? Andre kalendere. Velg ?pne kalender fra menyen som vises, og velg hva slags kalender du vil vise.

Denne funksjonaliteten kan gi deg hurtigtilgang til de av dine kolleger du ofte jobber eller har m?ter sammen med. Dette er ellers en lett m?te ? finne ut om det er sannsynlig at vedkommende er p? kontoret, om han eller hun har ferie eller om de kan bli med p? lunsj.

Skjermbilde av ?pne annen kalender i OWA

Fra kontaktmenyen kan du ogs? opprette kalendergrupper, og en kan for eksempel sortere ens n?rmeste kolleger i en slik gruppe.
  2. I ?pne kalender-vinduet har du to valg:
    • Hvis du vil vise kalenderen til en kollega p? UiO, velger du Fra Katalog, som inneholder en adresselisten for alle ansatte ved UiO.
    • Hvis du vil vise en privat kalender, for eksempel Google-kalenderen til et fotballag eller familiens fritidskalender, velger du Internett-kalender. Med Internett-kalender kan du ogs? f? lese-tilgang til eventuelt Planner-aktiviteter du ?nsker ? f?lge.

?pne kalender-vinduet i OWA: Fra UiO-katalog eller Internett

For ? s?ke i UiO-adresseboka er det bare ? begynne ? skrive i feltet Fra katalog.

Vise flere kalendre

N?r du har flere kalendere ?pne kan du angi navn og farge. Du kan ogs? fjerne disse innstillingene igjen. Hvis du vil lukke en kalender, fjerner du avkrysningen i navigasjonspanelet. Hvis du fjerner alle avkrysninger, vises din egen kalender.

Skjermbilde av kalender i OWA: Sette farge p? andres kalendre

S?k i veiledningene
Publisert 2. mai 2021 20:05 - Sist endret 21. juni 2022 12:12