Dele kalender i webmail

Standardinnstillingen for kalendere p? UiO er at alle kalenderbrukere p? UiO kan se n?r du er ledig eller opptatt. Du kan begrense dette, eller gi andre tilgang til ogs? ? se hvilke m?ter du er p?.

Dele en kalender:

1. Klikk p? Del i kalenderen og velg at du vil dele Kalender. Det er den som er standard-kalenderen ved UiO, om du skulle ha flere kalendre.

Skjermbilde av OWAs kalender og dens del-knapp

2. I vinduet som kommer opp velger du hvem du vil dele kalenderen din med. Her kan du s?ke opp enkeltbrukere eller grupper du vil gi en annen tilgang enn det som er standard.

V?r oppmerksom p? at hvis den du vil dele med ikke ligger i adresseboken din, m? du klikke p? S?k i katalogen

Skjermbilde av deledetaljer for kalenderen din i OWA

3. Velg hvor mye du vil dele av kalenderinformasjon med personen(e) eller gruppen. Du har valgene Kun tilgjengelighet, Begrensede detaljer, Alle detaljer, Redakt?r og Representant.
  4. Klikk p? Send for ? aktivere delingen av kalenderinformasjonen.
S?k i veiledningene
Publisert 2. mai 2021 20:05 - Sist endret 21. juni 2022 12:12