Reservere kollokvierom

Studenter kan reservere kollokvierom flere steder p? UiO ved hjelp av Outlook eller OWA (Webmail).

Grupperom/kollokvierom p? bibliotek:

En del av bibliotekslokalene bruker andre l?sninger enn Outlook/OWA:

Grupperom/kollokvierom p? JUS:

En del rom er merket med QR-kode du kan skanne med kamera p? mobiltelefonen for ? booke. Booking gj?res i TP.

Vises ikke rommet du vil bestille?

Hvis rommet du vil bestille ikke vises i Outlook/webmail, bruker nok enheten en annen l?sning. Se enhetens nettsider.

Reservere ved hjelp av Outlook eller OWA (Webmail)

N?r du skal reservere kollokvierom gjelder f?lgende:

• Max m?telengde er 2 timer
  • Kun 14 dager framover i tid
  • Repeterende m?ter er ikke tillatt
  • Minst 2 deltakere (studenter)

Reservering med bruk av Webmail

Du starter opp OWA (Webmail) ved hjelp av en nettleser og adressen mail.uio.no
Logg inn med brukernavn og passord.
Velg Calendar oppe til h?yre:

Kalender-knapp i OWA

Velg s? New event oppe til venstre:

Skjermbilde av "New Event"-knappen i OWA

Fyll ut aktuell tid, og gi m?tet et navn.

For ? velge ledig rom klikker du p? Add room

Velg "add room" i det nye m?te du oppretter

Velg riktig romliste, alle starter med Kollokvierom:

Romliste

S? f?r du opp rommene som er ledig:

Rommene som et ledig i romlisten du velger

Velg rom, inviter deltakere m.m.

Trykk Send for ? sende foresp?rselen.

Du vil f? en e-post som forteller om du har f?tt reservert rommet eller ikke.

Mer om ? reservere rom med OWA

?pne kalenderen til et rom

Du kan ?pne kalenderen til et spesielt rom slik at du kan se n?r det er ledig.

I kalenderen h?yreklikker du p? OTHER CALENDARS (i venstre kolonne) og velger Open calendar.
Skriv inn OJD i From directory, og trykk Search...
Velg rom og klikk Open
Du kan velge kalenderen for en dag, en uke eller en m?ned.

Mobile enheter

Det er ogs? mulig ? reservere et rom fra en mobiltelefon, men da kan du ikke se om rommet er ledig f?r du pr?ver ? reservere.

E-post og kalender p? mobil

S?k i veiledningene
Publisert 2. mai 2021 20:05 - Sist endret 15. juni 2022 10:23