Oppdatere et eksisterende m?te, legge til eller fjerne deltakere

Du kan legge til eller fjerne deltagere i et m?te ogs? etter at invitasjon er sendt.

Noen ganger kan det v?re behov for ? invitere flere enn dem du opprinnelig inviterte da m?tet ble opprettet. Slik gj?r du det:

1. Klikk p? m?tet i kalenderen en gang. Velg Rediger i vinduet som kommer opp.

Skjermbilde av informasjonsvindu om m?te i OWA
  2. Det samme vinduet som du kaller inn til m?te kommer n? opp. Her kan du endre p? tidspunktet, m?terom og deltakere.

Skjermbilde av OWA - kall inn til m?te (n? for ? redigere innkallingen)
  3. Avslutt redigeringen med ? klikke p? knappen Send.
  4. Du blir spurt om du vil sende en oppdatering til alle deltakere, eller kun til de du legger til. Normalt b?r du kun sende til de du eventuelt har lagt til.

S?k i veiledningene
Publisert 2. mai 2021 20:05 - Sist endret 21. juni 2022 12:12