Invitasjoner p? SMS i Nettskjema

Du kan sende ut invitasjoner p? SMS.

1. Under Rettigheter setter du Hvem kan svare p? skjemaet? til Kun inviterte.
  2. Under Innstillinger setter du St?tte invitasjoner p? sms? til Ja.
  3. Under Innhent svar og G? til invitasjoner dukker det n? opp en boks ved siden av e-postadresser der du kan lime inn mobilnummer.

Du kan invitere b?de p? e-post og SMS til samme skjema, men det er ikke noen sammenheng mellom en persons e-post og telefonnummer.

Du m? selv legge inn sp?rsm?let Telefonnummer for ? tak i telefonnummeret det blir svart fra. Dersom du inviterer p? e-post og SMS m? du ogs? ha feltet E-postadresse for ? med e-postadresse den inviterte kommer fra.

Det er ikke mulig ? redigere sms-tekst. Dette er fordi den m? v?re s? kort som mulig for at prisen skal v?re lav og lik for alle. Prisen per SMS stiger raskt n?r det legges til ekstra bokstaver.

Det koster kr 1,- per SMS til norske mobilnummer og kr 2,50- til utenlandske.

Kostnaden for SMS blir lagt p? regningen til TSD-prosjektet. Om du ikke har TSD-prosjekt og skal sende flere enn 1000 SMS totalt for et gitt skjema m? ta du ta kontakt med nettskjema@usit.uio.no og inng? en avtale.

Landskode er p?krevd for alle utenlandske numre og markeres med plusstegn, f.eks. +4499999999.

Mellomrom regnes som nummerskille, s? hvis det sendes invitasjon til +44 99999999 blir det regnet som to nummer, +44 og 99999999.

S?k i veiledningene
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 3. feb. 2021 09:44 - Sist endret 10. mars 2022 09:38