Windows-snarveier i TSD

Slik lager du Windows-snarveier til mapper i prosjektet.

Snarveiene opprettes vanligvis automatisk. Hvis du ikke finner dem fem minutter etter innlogging, kan du f?lge veiledningen under.

Slik monterer du lagring fra din Windows-maskin i TSD

• Logg inn i din TSD Windows-maskin pNNNN-winNN.
  • Dobbeltklikk p? Windows File Explorer-ikonet  Bildet kan inneholde: produkt, rektangel, gj?re, parallell, elektrisk bl?. p? oppgavelinjen eller i Start-menyen.
  • Velg This PC-ikonet i File Explorer, venstreklikk og velg Map network drive.

map network drive i menyen

• Fra listen over disker velger du Drive: N: og i mappelista skriver du \\ess01\pNNNN\data (hvor pNNNN er ditt prosjektnummer i TSD). Hvis du velger Reconnect at sign-in vil TSD koble seg til dette omr?det hver gang du logger inn.
  • Klikk p? Finish for ? koble prosjektets lagringsomr?de til din datamaskin.

Mappe koblet til TSD

• Klikk p? Finish-knappen for ? tilordne prosjektlagringsomr?det til maskinen din.
  • Deretter velger du alternativet "Map network drive" igjen. Fra rullegardinmenyen "Drive", velg stasjon "M:", og skriv inn f?lgende bane i mappeinndataboksen: \\ess01\pNNNN\home (der pNNNN er ditt TSD-prosjektnummer).
    For ? koble til denne stasjonen igjen hver gang du logger p? datamaskinen, s?rg for at det er merket av for Reconnect at sign-in.

Bildet kan inneholde: rektangel, font, skjermdump, programvare, teknologi.

• Klikk p? Finish-knappen for ? tilordne prosjektlagringens brukerhjemmekatalogomr?de til maskinen din.
  • De delte katalogene er n? montert og klare til bruk.
  • Du kan n? valgfritt lage en snarvei fra TSD-skrivebordet ditt - data og home. Velg hvilken mappe du vil lage snarvei for, og h?yreklikk p? den. Velg s? Create shortcut.

create shortcut - lag snarvei i menyen

• Klikk p? Yes

dialogboks for oppretting av snarvei med ja og nei-valg

Publisert 18. mai 2021 13:28 - Sist endret 4. nov. 2022 14:47