Sett TSD-passord

1: G? til https://selfservice.tsd.usit.no/ og trykk p? Change your password, under Your Personal Data.
Change your password markert

2: Logg inn med ID-porten (du kan logge inn med TSD-bruker hvis du allerede har  satt OTP og passord tidligere).

(Hvis du ikke har norsk e-id tilknyttet kontoen din, kan prosjektadmin sende en reset password link. Les mer her: /english/services/it/research/sensitive-data/help/administrative-tasks/administer-users.html#toc4 )
Log In Via ID-Porten markert

3: Klikk p? Change password.
Change Password markert

4: Du kan n? skrive inn ditt nye passord:

• UiO anbefaler ? bruke en setning (uten ?, ?, eller ?) for ? f? et langt og sikkert passord.
  • Nettsiden vil indikere med en bar under passordet om det er tilstrekkelig sikkert. N?r baren er helt fylt og er m?rkegr?nn er passordet ansett som sikkert nok.
    Demo passord

5: Klikk p? Set new password. N?r du har f?tt lagd et passord som blir akseptert av systemet vil det st? Password set. Du m? vente minimum 15 minutter f?r passordet er gyldig.
Password set

Du skal n? kunne logge inn i TSD tjenesten.

S?k i veiledningene
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 1. juli 2022 12:17 - Sist endret 28. mai 2024 20:06