Avstemninger i Zoom

Avstemninger lar deg innhente informasjon under et m?te og ta avgj?relser som krever deltakernes tilbakemeldinger.

Avstemming kan bare opprettes via nettversjonen av Zoom.

Opprette avstemming

1. Logg inn i nettversjonen av Zoom
  2. Opprett et m?te under Meetings og klikk p? lenken Schedule a New Meeting
  3. Klikk p? Meetings igjen og velg det nylig opprettede m?tet ved klikke p? den teamet markert i bl?tt
  4. P? bunnen av siden hvor det st?r You have not created any poll yet klikk p? Add
  5. Legg til tittel for avstemningen, skriv et sp?rsm?l og og minst to svar respondentene kan velge mellom.
  6. Velg Add a Question for flere
  7. For ? fullf?re velg Save

Du sendes n? tilbake til Meeting-siden og kan se en liste over r?stinger p? bunnen.

Image may contain: Text, White, Font, Line.

Starte avstemming

1. N?r et m?te er startet klikker man p? r?sting-ikonet i bunnen av vinduet
  2. Velg Launch Polling for ? starte (tittellinjen blir gr?nn)
  3. Stop eller endre avstemningen (om flere er opprettet) ved ? velge End Polling
    • Avstemming kan byttes via nedpilen ved siden av tittelen til r?stingen
      Image may contain: Text, Font, Line.
  4. For ? dele resultatet med alle deltagere velg Share Results i avstemningsvinduet
  5. Lukk vinduet etter endt avstemming for ? avslutte

? lukke vinduet stopper ikke avstemningen. Det gj?r du ved ? avslutte avstemningen eller m?tet.

Vil du vite mer?

Se Zooms egen dokumentasjon om avstemninger/polls

S?k i veiledningene
Kontakt brukerst?tte:

Ring oss

Vi har ?pent mellom 08:30 og 17:00 p? hverdager,
og mellom 10:00 og 15:00 p? l?rdager.

Telefonnummer: 22 84 00 04

Send inn sak til oss

Du kan sende inn din foresp?rsel via e-post til: it-support@uio.no.

G? til e-post

Book et videom?te over Zoom

Er du student eller ansatt kan du avtale veiledningstime hos UiO Helpdesk over Zoom. Tilgjengelige tider er tirsdag til torsdag mellom 11:00 og 13:00.

Book et videom?te

Chat med oss

V?r chat er bemannet mellom 09:00 og 16:00 p? hverdager.

?pne chat
Publisert 18. mars 2020 11:03 - Sist endret 7. okt. 2021 14:39